3.1.2014

Vuosi kuvina: TAMMIKUU




Puhaltakoon suotuinen tuuli.
Langetkoon valkoinen lumi.
                                                                                                                    Linda Olsson: Laulaisin sinulle lempeitä lauluja (Gummerus 2009)



P.S. Rakastan kirjoja -blogin Sara heitti marraskuussa minulle Vuosi kuvina -haasteen, jonka ideana on ikuistaa vuodenkiertoa valokuvin jostakin tietystä kohteesta. Olen ennenkin harrastanut tällaista luontodokumentaatiota, joten otan haasteen innosta puhkuen vastaan.

Valitsin kuvauskohteeni kotini läheltä lenkkipolkujeni varrelta. Kuvat ovat siis Jyväskylästä ja järvi on Päijänne. Tänä talvena lumi on pariin otteeseen vasta käväissyt maassa ja jäistä ei ole tietoakaan. Vielä eilen maisema oli joulun tapaan musta, mutta yöllä jostain oli laskeutunut ihmeellistä valkoista puuterilunta. Toivottavasti helmikuun kuvissa jo hiihdetään!

Vuosi kuvina -haasteeseen on tartuttu jo aika monessa blogissa, mutta haluaisin haastaa mukaan vielä kirjabloggarit, jotka asuvat myös Päijänteen rannalla. Näin sulavesien aikaan rannalla onkin helppo huhuilla, huhuu, kuuleeko kukaan? Ota haaste vastaaaan!

Kiitos Saralle! Tämä täti lähtee nyt lukemaan...






3 kommenttia:

  1. Voi, kun on lumetonta. Mutta kaunista ja herkkääkin - kuitenkin.

    Helmihankia kaivaten. :)

    VastaaPoista
  2. Totta, oikeastaan aika ainutlaatuisia hämärän värisävyjä. Mutta nyt on jo tammikuun viides ja talvesta ei tietoakaan, uskomatonta!

    Ehkä se talvi alkaa sitten hyppäyksen lailla helmikuussa. Katsotaan...

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia, niin kuin sinulla aina. Kauniita, ja niissä on jotenkin ihastuttavan haahtelamainen (!) tunnelma. <3 Olen niin iloinen, että lähdit mukaan tähän haasteeseen.

    VastaaPoista