4.1.2015

Järkäle saapui kotiin


Tässä se härkä nyt on. Pamplonan taistelu alkakoon! Koska nyt vietetään tätä Kirjan vuotta 2015, ajattelin minäkin lukaista ainakin yhden kirjan ja olkoon se sitten tämä Alastalon salissa. Jos Bo Carpelan hehkuttaa teosta mahtavaksi suomalaisen proosan universaaliksi kansaneepokseksi, niin mitä sitä enää miettimään. Uskaltaako joku muu ottaa haasteen vastaan?

Lukuiloa!


7 kommenttia:

  1. Onnea lukumatkalle, olen romaanin molemmat osat lukenut. Hyvä kirja,

    VastaaPoista
  2. Ihana Joana! Otan haasteen vastaan, koska -- tiedät kyllä miksi! ;) ❤

    VastaaPoista
  3. Olen lukenut kirjan (tai ainakin osan siitä) pakotettuna kotimaisen kirjallisuuden opintoihin aikoinaan, eikä ole tullut ikävä kirjaa.

    Tsemppiä lukemiseen ja haasteeseen!

    VastaaPoista
  4. Olen lukenut kirjan (tai ainakin osan siitä) pakotettuna kotimaisen kirjallisuuden opintoihin aikoinaan, eikä ole tullut ikävä kirjaa.

    Tsemppiä lukemiseen ja haasteeseen!

    VastaaPoista
  5. Huh, ehkä minäkin joskus, mutta en uskalla luvata, onko se joskus tämä vuosi ;-D Ensin on luettava erästä haastetta varten klassikko, jonka olen aloittanut kahdesti mutta jättänyt aina kesken. Tänä vuonna kolmas kerta toden sanoo..

    VastaaPoista
  6. Nostan hattua, korkealle. Huh! Milloinkahan minä tähän tarttuisin... :)

    VastaaPoista
  7. Olen yrittänyt muutamaankin otteeseen. Aina on jäänyt kesken.. Joten onnea haasteeseen!
    Muistaaksen jostain saa sellaisia t-paitoja, jossa lukee, että on lukenut kyseisen kirjan - voit palkita itsesi sellaisella, kun homma on takana :)
    Taru/Nidottua

    VastaaPoista